algemene info
reacties
recepten
links


Algemeen

Ik kook en werk graag voor mensen die het leuk vinden om lekker en goed te eten in een stijlvolle ambiance. Voor elke gelegenheid maak ik een tongstrelend diner, passend buffet of bijzondere hapjes. Bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie. Niet alleen in onze vestigingsregio Arnhem - Nijmegen, maar overal in Nederland.

Het menu voor uw diner, buffet, of walking dinner, of de hapjes voor uw feest stel ik altijd in nauw overleg met u samen. Uw smaak telt. Ik bied u een ruime keuze uit seizoensgerechten en gerechten uit de internationale keuken. Aan bijzondere wensen voldoe ik graag. Mijn recepten komen uit de hele wereld, maar ik schroom niet persoonlijke en verrassende accenten te leggen. De ingrediënten die ik gebruik zijn zonder uitzondering vers en van hoge kwaliteit.

Proef de Italiaanse zon met salades van artisjokken en sinaasappelen, lamsbout gestoofd in een saus van rode wijn en rozemarijn, of een quiche van pomodori en mozzarella. En sluit af met een koffiegarnituur van Toscaanse lekkernijen, huisgemaakte Panforte di Siena en Biscotti di Prato.

Geniet van de tapas, de heerlijke kleine traditionele gerechtjes die het sprankelende Spaanse leven in herinnering roepen. Met veel smaak bereid en in kleine hoeveelheden opgediend, stelt u zelf uw maaltijd samen.

Of laat u verrassen door de Franse keuken met een overheerlijke boeuf bourguignon, bijzondere quiches en de lekkerste brioches….

Of….

Bij elk buffet of diner serveren wij bijpassende wijnen. Voor een bijzonder glas presenteren wij u graag onze uitgebreide wijnkaart. Uiteraardzorgen we ook voor een lekker kopje koffie en thee om de maaltijd af te ronden.

Enkele mogelijkheden
U gaat nu eens niet met uw gasten uit eten maar ontvangt ze vooreen informeel en persoonlijk diner bij u thuis. U heeft geen tafel en servies voor uw gasten? We nemen het graag voor u mee. Wij maken van een avond thuis, een memorabele avond uit.

U geeft thuis of op uw bedrijf een feestje en wilt daarvoor creatieve hapjes, verzorging van de drank en professionele vriendelijke bediening. Wij geven cachet aan elke bijeenkomst.

U verrast uw relaties met een lichte maar smakelijke zakenlunch met speciaal brood en bijzondere salades. Wij weten wat u nodig heeft om goed te kunnen presteren.

U heeft iets bijzonders te vieren en biedt uw gasten een grandioos buffet of walking dinner aan met verschillende taarten vooraf en een aankleding in het teken van de door u gekozen keuken of het thema van uw voorkeur. Wij maken van elk feest een groter feest.

Voor ons staat altijd één ding voorop: U nodigt uw gasten uit, wij zorgen voor de rest. Tot en met de afwas...

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01