Buffetten

Proef de Italiaanse zon met salades van artisjokken en sinaasappel-en, lamsbout gestoofd in een saus van rode wijn en rozemarijn, of een quiche van pomodori en mozzarella. En sluit af met een koffie-garnituur van Toscaanse lekkernijen, huisgemaakte Panforte di Siena en Biscotti di Prato.

Geniet van de tapas, de heerlijke kleine traditionele gerechtjes die het sprankelende Spaanse leven in herinnering roepen. Met veel smaak bereid en in kleine hoeveelheden opgediend, stelt u zelf uw maaltijd samen.
Of laat u verrassen door de Franse keuken met een overheerlijke boeuf bourguignon, bijzondere quiches en de lekkerste brioches….
Of….

In de loop der jaten heb ik al uit vele keukens buffetten mogen verzorgen. Scandinavisch, Afrikaans, Engels, Frans, Duits, Amerikaans, Russisch en Hongaars zijn enkele voorbeelden daarvan. Hiernaast een aantal voorbeelden van buffetten uit de Mediterrane keuken.
Het is ook mogelijk dat ik een buffet bij u aflever en de verdere verzorging aan u overlaat.

 

voorbeelden van buffetten

Italiaans

Paella

Tapas-barbecue

Vegetarisch

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01