Lunches

Ik maak voor u een bijzondere lunch, koud of warm, bij u thuis, op de zaak of een speciale locatie. Ook als picknick zijn een groot aantal van deze gerechten mee te nemen, voor kleine gezelschappen van 10 maar ook voor 200 personen.

De broden bak ik zelf en ook de andere gerechten zijn vers en door mijzelf bereid. Ik haal niets uit de diepvries en verkoop ook geen gerechten die zijn bereid met kant-en-klare halffabrikaten uit de groothandel.

Hieronder een aantal verschillende seizoenslunches. Natuurlijk zijn ook andere lunches mogelijk, meer bescheiden of uitbundiger, u zegt het maar, de gerechten met een * zijn warm.


Mediterrane winterlunch

Crema di zucca e marroni
Een bijzondere soep van butternutpompoen, tamme kastanjes, salie en een huisgemaakte groentenbouillon*

Polpettone
Italiaans gehaktbrood van rund- en varkensvlees met Parmaham en Parmezaanse kaas geserveerd met huisgemaakte pesto

Salade van ingemaakte bietjes met een zachte geitenkaas
Een salade van ingemaakte rode bietjes en appel geserveerd met schilfers van gebakken Parmezaanse kaas en een zachte geitenkaas

Panini all’arrosto
Broodjes met parmaham, sla, bosuitjes en olijvenmayonaise

Tramezzini al tonno
Sandwiches van kamut-, spelt- en tarwemeel met tonijn, mascarpone, kappertjes, mayonaise en eikenbladsla

 

Mediterrane lentelunch

Minestrone alla milanese
De bekende Italiaanse groentesoep met borlottibonen, wortelen, bleekselderij, tomaten, courgettes, kool en andere groenten*

Hartig wortelbrood
Brood van wortel, melk, grove mosterd en bloem geserveerd met mosterd en oude kaas

Tramezzini al tonno
Sandwiches van kamut-, spelt- en tarwemeel met tonijn, mascarpone, kappertjes, mayonaise en eikenbladsla

Panini alla pollo
Broodjes met kipfilet, sla en een mousse van avocado

Torta di verdura al caprino
Bladerdeegpasteitjes met voorjaarsgroenten (jonge prei, broccoli en asperges) en een zachte geitenkaas*

 

Mediterrane zomerlunch

Crema di asparagi
Een crèmesoep van witte asperges in een huisgemaakte aspergebouillon*

Of:

Gazpacho de tomate con vinaigre

De bekende koude Spaanse tomatensoep van verse tomaten met een vleugje sherryazijn (bij warm weer)

Hartige muffinbroodjes
Muffinbroodjes met cheddar en bieslook

Tramezzini al pollo
Sandwiches van kamut-, spelt- en tarwemeel met een kiptapenade van biologische kipfilet,
huisgemaakte tomatenketchup, mosterd en honing

Panini alla Mozzarella
Broodjes met mozzarella, tapenade van geroosterde paprika en zongedroogde tomaatjes,
tomaat, radicchio en parmezaanse kaas

Broccoliquiche
Een kleine quiche van broccoli, ui en een zachte gorgonzola*

 

Mediterrane herfstlunch

Romige bospaddenstoelensoep met bosui
Een crèmesoep van verschillende soorten paddenstoelen, bosui, room en een paddenstoelenbouillon*

Bananenbrood met een aardbeiencompote en mascarpone

Salade met lamsham, geitenkaas en rucola
Een salade van rucola met lamsham, een zachte geitenkaas, dadels en een korianderdressing

Clubsandwich
Sandwiches met pastrami van rundvlees met avocado, veldsla en een yoghurtdressing

Quiche Lorraine
Kleine traditionele quiches die van oudsher worden gemaakt van room, eieren, gerookt spek en gruyère*

 

 

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01