  

|
Mediterraan vegetarisch buffet

Amuses: Insalata caprese Een traditionele salade van tomaat, buffelmozzarella en basilicum
Canapé met tomaatjes en fetapesto Bladerdeegbodempjes met fetapesto, cherrytomaatjes, peterselie en pijnboompitjes
Gevulde witlofschuitjes Witlofschuitjes gevuld met een mousse van roquefort, appel en geroosterde pijnboompitjes
Voorgerecht: Zuppa di pomodoro e basilico Een Italiaanse tomatensoep van verse tomaten, basilicum en een groentebouillon
Salades: Rucola e radicchio con parmigiano Een salade van rucola, radicchio, peterselie en parmezaanse kaas
Zucchini alla Scapece Een salade van gebakken courgettes met een
dressing van verse munt
Ensalada de repollo Een frisse salade van kool, paprika, wortelen en rozijnen
Hoofdgerechten: Risotto ai funghi Risotto met paddestoelen, groenten en parmezaanse kaas
Melanzane alla parmigiana Een aubergineschotel met tomaat, ui, buffelmozzarella en parmezaanse kaas.
Empanada espárragos Kleine pasteitjes van asperges, sla en manchegokaas
Porro e pomodori secchi Roergebakken prei en zongedroogde tomaatjes met pesto en roomkaas Garnituur : Olijvenbrood met zongedroogde tomaatjes
Toscaans landbrood Een eenvoudig Toscaans speltbrood
Tapenade van zongedroogde tomaatjes en geroosterde paprika
Pesto Een Italiaanse pesto gemaakt van basilicum, parmezaanse kaas, pecorino en pijnboompitten
Dessert: Frutti con crema di mascarpone Vruchten met een crème van mascarpone en amarettikoekjes
|
voorbeelden van buffetten
Italiaans
Paella
Tapas-barbecue
Vegetarisch
|