Walking dinner gerechten
(gerechten met een * worden warm geserveerd)

Amuses
Gevulde rolletjes van gerookte zalm met avocado

Gerookte zalmrolletjes gevuld met een milde geitenkaas, avocado, gemengde sla en een chilisaus

Pannenkoekrolletjes met gerookte zalm
Gerookte zalm met roomkaas en mierikswortel gerold in een dun pannenkoekje

Bieslookflensjesmet gerookte forel
Flensjes met een vulling van gerookte forel, roomkaas, wortel, augurken en kappertjes

Avocadomousse met garnalen
Een mousse van avocado, buffelricotta en room afgetopt met Hollandse garnalen
 in een glaasje gepresenteerd

Insalata caprese
De bekende Italiaanse salade van tomaten, mozzarella en basilicum als hapje gepresenteerd

Gevulde witlofschuitjes
Witlofschuitjes gevuld met een mousse van roquefort, appel en uitgebakken spekjes

Pudin de espinacas
Spinaziepatéblokjes met garnalen, ui, tomaat, eieren, melk, room en Manchego kaas

Eendenpaté met druivensiroop
Een eendenpaté van eendenborstfilet, spek en ham van Baambrugs Big, met ui, pistachenoten en druivenlikeur
geserveerd met een druivenchutney van druiven uit eigen tuin

Involtini di bresaola
Bresaola (gedroogd rundvlees) met een mousse van ricotta, pijnboompitjes, rucola en huisgemaakte pesto

Soep
Minestrone alla milanese

De bekende Italiaanse groentesoep met borlottibonen, wortelen, bleekselderij, tomaten, courgettes, kool en andere groenten*

Crema di zucca e marroni
Een bijzondere soep van butternutpompoen, tamme kastanjes, pancetta, salie en een huisgemaakte gevogeltebouillon*

Knolselderijsoep met paddenstoelen
Een soep van knolselderij, prei, eekhoorntjesbrood en sjalotjes in een huisgemaakte groentebouillon

Crema di Zucchine
Een crèmesoep van courgette in een paddestoelenbouillon*

Crema ai porcini
Een soep van verschillende soorten paddenstoelen, bosui, room en een paddenstoelenbouillon*

Preiroomsoep met sinaasappel
Met een vleugje cointreau en sinaasappel verrijkte soep van prei in een huisgemaakte kippenbouillon*

Gazpacho de tomate con vinaigre
De bekende koude Spaanse tomatensoep van verse tomaten met een vleugje sherryazijn
(bij warm weer)

Salade/koud gerechtje
Vitello tonnato

Dungesneden biologische kalfsfricandeau met een mousse van tonijn

Salade van ingemaakte bietjes met een zachte geitenkaas
Een salade van ingemaakte rode bietjes en appel geserveerd met schilfers van gebakken Parmezaanse kaas en een zachte geitenkaas

Bresaola di manzoal caprino
Een salade van gedroogd rundvlees en rucola met een geitenkaasdressing
Pannenkoekrolletjes met gerookte zalm en dille
Geserveerd met een salade van mesclun en een yoghurtdressing

Petto d’anatra al balsamico
Salade van eendenborst, rucola, mesclun en een balsamico-vinaigrette

Salade met lamsham, geitenkaas en rucola
Een salade van rucola met lamsham, een zachte geitenkaas, dadels en een korianderdressing

Terrine van spinazie,ricotta en parmezaanse kaas
Geserveerd met een groene salade

Insalata di pollo con rucola
Een salade van gebraden biologische kip, pancetta, rucola, zongedroogde tomaatjes, een balsamico-vinaigrette en huisgemaakte croutons

Witlof met noten en roquefort
Salade van witlof, walnoten, pijnboompitjes, radicchio en een mousse van roquefort en crème fraîche

Paté van hert en champignons
Een paté van herten- en varkensvlees met champignons, groene kruiden en port
geserveerd met een groene salade en geroosterde crostini

Hoofdgerechten
Spezzatino d’agnello

Een ragoût van lamsvlees uit de Lozère (Fr.) in een saus van rode wijn en tomaten*
Dit gerechtje wordt geserveerd met:
Risotto alla milanese
Risotto met ui, groentebouillon, saffraan en parmezaanse kaas*

Pollo en pepitoria
Biologische stukjes kip in een saffraansaus gebonden met amandelen*
geserveerd met:
Ensalada de naranjas
Een frisse salade van sinaasappelen, olijven en bosuitjes

Albóndigas ‘Sant Climent’
Gehaktballetjes van lamsvlees in een cognac-tomatensaus*

geserveerd met:
Ensalada de repollo
Een frisse salade van kool, paprika, wortelen en rozijnen

Struisvogel- of kangoeroebraai met abrikozensaus
Gemarineerde spiesjes van struisvogel- of kangoeroebief met een abrikozensaus van de barbecue of bakplaat*

Of:

Pinchos Morunos

Gemarineerde Moorse spiesjes van lamsvlees van de barbecue of bakplaat*
Deze gerechtjes wordt geserveerd met:
Een salade van avocado, mango en spinazie met een zoetzure dressing en geroosterde pijnboompitjes

Boeuf Bourguignon
Een traditioneel bourgondisch gerecht van black angus rundvlees, rode wijn, zilveruitjes en champignons*
Dit gerechtje wordt geserveerd met:
Aardappelpuree met bieslook en mais*

Biologische kipfilet met bosuitjes en een groenterisotto
Biologische kipfiletblokjes gegaard in een huisgemaakte gevogeltebouillon met lente-uitjes en rauwe ham
geserveerd met een risotto met ui, venkel en doperwtjes*

Moderne variant op het pasteitje met ragout
Gekonfijte wilde gans of kwartel in een ragout met huisgemaakte gevogeltebouillon geserveerd in een bakje van aardappelchips met gemengde groenten*

Fricandó de langostinos
Garnalen, rivierkreeftjes en verschillende soorten paddenstoelen in een saus van tomaten en amandelen*

Filetto di manzo
Spiesje runderbief van de haas met een saus van morieljes en paddestoelen van de bakplaat
geserveerd met een doperwtjespuree*

Runderstoof met pompoen
Langzaam gegaard Black Angus rundvlees gestoofd in rode wijn met pompoen, pepers, tomaat en een huisgemaakte kalfsfond*
Geserveerd met:

Hete bliksem

Een hete bliksem van zoete aardappel, appel en gember*

Luxe hazenpeper
Hazenpeper (wild) gemarineerd in rode wijn en kruiden gestoofd met wortel, ui, knolselderij, champignons, sjalotjes, aalbessengelei en een huisgemaakte hazenfond*
Deze gerechtjes worden geserveerd met:

Puree di patate cremoso

Een romige aardappelpuree met pastinaak*

Wild zwijn met een cantharellensaus
Zacht gegaard wild zwijnsvlees (draadjesvlees) met een saus van cantharellen in een huisgemaakte kalfsfond met ui en rode port*
Geserveerd met:

Hete bliksem

Een hete bliksem van zoete aardappel, appel en gember*

Crespelle
Pannenkoekjes gevuld met spinazie, ricotta, courgette en Parmezaanse kaas*

Dit gerechtje wordt geserveerd met:

Rucola e radicchio con parmigiano

Een salade van rucola, radicchio, peterselie en parmezaanse kaas

Spezzatino di cinghiale in calvados
Wild zwijnsvlees van de bout gestoofd in huisgemaakte wildbouillon met ui,
gedroogde pruimen, ontbijtkoek en calvados*
Dit gerechtje wordt geserveerd met:

Pommes Duchesse

Rozetjes van aardappelpuree*

Quiches
Hojaldre relleno

Kleine quiches met blauwe kaas, ansjovis en slagroom*

Tortino di zucchine e pecorino
Kleine cakejes van courgette, ei, crème fraîche en pecorino*

Broccolipie met gorgonzola
Kleine quiches van broccoli, prei, groene kruiden en gorgonzola*

Empanada espárragos
Kleine pasteitjes van asperges, sla en manchegokaas*
(van 1 mei tot 20 juni)

Visbobotie
Pasteitjes gevuld met ui, ei, kerrie, heilbot en rozijnen*

Torta di pomodori e mozzarella
Een traditionele Italiaanse quiche van tomaten en mozzarella*

Venkelquiches met saffraan en ricotta
Kleine quiches met venkel, zoete ui, saffraan, ricotta en amandelen *

Venkel-pistachetaartjes
Kleine quiches van venkel, pistachenootjes, zoete ui, pecorino en parmezaanse kaas*

Torta di verdura al caprino
Bladerdeegpasteitjes met voorjaarsgroenten (jonge prei, broccoli en asperges) en een zachte geitenkaas*

Flan à la Bourguignonne
Een hartige quiche met een vulling van prei, room en gruyère*

Dessert
Fragole con crema di mascarpone

Aardbeien gemarineerd in een 12-14 jaar oude balsamico-azijn met een crème van mascarpone en amarettikoekjes

Tirami su
Het bekende Italiaanse dessert van mascarpone, savoiardikoekjes, amaretto, gepasteuriseerde eidooiers, koffie en chocolade in een glas gepresenteerd

Panna cotta met crunchy bitterkoekjes en eenframbozencoulis
Een Italiaans dessert met als basis gekookte room, suiker en vanille met geroosterde bitterkoekjes en een frambozencoulis

Perencheesecake met een crème van peer en chocolade
Cheesecake met peer en een crémeux (een romige mousse) van peer en witte chocolade

Ensalade de frutas
Een salade van frambozen, bessen en aardbeien met een vleugje cava
Crema catalana
Een traditioneel nagerecht uit Catalonië van room, citroen, kaneel en gebrande suiker

Grand dessert
Tiramisuparfait

Een parfait (ijs) van mascarpone, room, ei, vanille en amarettikoekjes
met een stukje:
Torta di cioccollata
Een taart van chocolade, pijnboompitjes en vanille

Semifreddo al Torrone
Parfait (ijs) met noga en gesuikerde noten

met:
Pere pralinate alle Moscato d’Asti
Stukjes peer gepocheerd in Moscato d’Asti

Semifreddo (ijs) van amarenenkersen en gekaramelliseerde macadamianoten
met een stukje:

Chocoladetiramisutaart

Een taart van chocolade, pijnboompitjes en vanille met een mousse van tiramisu

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01