Walking dinner gerechten
(gerechten met een
* worden warm geserveerd)
Amuses
Gevulde
rolletjes van gerookte zalm met avocado
Gerookte zalmrolletjes gevuld met een milde
geitenkaas, avocado, gemengde sla en een chilisaus
Pannenkoekrolletjes met gerookte zalm
Gerookte zalm met roomkaas en
mierikswortel gerold in een dun pannenkoekje
Bieslookflensjesmet gerookte forel
Flensjes met een vulling van gerookte
forel, roomkaas, wortel, augurken en kappertjes
Avocadomousse met garnalen
Een mousse
van avocado, buffelricotta en room afgetopt met Hollandse garnalen in een glaasje gepresenteerd
Insalata caprese
De bekende Italiaanse salade van
tomaten, mozzarella en basilicum als hapje gepresenteerd
Gevulde witlofschuitjes
Witlofschuitjes gevuld met een mousse
van roquefort, appel en uitgebakken spekjes
Pudin de espinacas
Spinaziepatéblokjes met garnalen, ui, tomaat,
eieren, melk, room en Manchego kaas
Eendenpaté
met druivensiroop
Een eendenpaté van
eendenborstfilet, spek en ham van Baambrugs Big, met ui, pistachenoten en
druivenlikeur
geserveerd met een druivenchutney van druiven uit eigen tuin
Involtini di bresaola
Bresaola (gedroogd rundvlees) met een mousse van ricotta,
pijnboompitjes, rucola en huisgemaakte pesto
Soep
Minestrone alla milanese
De bekende
Italiaanse groentesoep met borlottibonen, wortelen, bleekselderij, tomaten,
courgettes, kool en andere groenten*
Crema di zucca e
marroni
Een
bijzondere soep van butternutpompoen, tamme kastanjes, pancetta, salie en een
huisgemaakte gevogeltebouillon*
Knolselderijsoep met paddenstoelen
Een soep
van knolselderij, prei, eekhoorntjesbrood en sjalotjes in een huisgemaakte
groentebouillon
Crema di Zucchine
Een crèmesoep van courgette in een
paddestoelenbouillon*
Crema ai porcini
Een soep van verschillende
soorten paddenstoelen, bosui, room en een paddenstoelenbouillon*
Preiroomsoep met sinaasappel
Met een vleugje cointreau en
sinaasappel verrijkte soep van prei in een huisgemaakte kippenbouillon*
Gazpacho de tomate con
vinaigre
De bekende koude Spaanse
tomatensoep van verse tomaten met een vleugje sherryazijn
(bij warm weer)
Salade/koud gerechtje
Vitello tonnato
Dungesneden
biologische kalfsfricandeau met een mousse van tonijn
Salade van ingemaakte bietjes met een zachte
geitenkaas
Een salade
van ingemaakte rode bietjes en appel geserveerd met schilfers van gebakken
Parmezaanse kaas en een zachte geitenkaas
Bresaola di manzoal caprino
Een salade
van gedroogd rundvlees en rucola met een geitenkaasdressingPannenkoekrolletjes met gerookte zalm en
dille
Geserveerd met een salade van mesclun en een yoghurtdressing
Petto d’anatra al balsamico
Salade van eendenborst, rucola, mesclun en
een balsamico-vinaigrette
Salade met lamsham, geitenkaas en rucola
Een salade van rucola met lamsham, een zachte geitenkaas, dadels
en een korianderdressing
Terrine van spinazie,ricotta en parmezaanse kaas
Geserveerd met een groene
salade
Insalata di pollo con rucola
Een
salade van gebraden biologische kip, pancetta, rucola, zongedroogde tomaatjes,
een balsamico-vinaigrette en huisgemaakte croutons
Witlof met noten en roquefort
Salade van witlof, walnoten, pijnboompitjes, radicchio en
een mousse van roquefort en crème fraîche
Paté van hert en champignons
Een paté van herten- en varkensvlees met champignons,
groene kruiden en port
geserveerd met een groene salade en geroosterde crostini
Hoofdgerechten
Spezzatino d’agnello
Een ragoût van lamsvlees uit de Lozère
(Fr.) in een saus van rode wijn en tomaten*
Dit gerechtje wordt geserveerd
met:
Risotto alla
milanese
Risotto met ui,
groentebouillon, saffraan en parmezaanse kaas*
Pollo en pepitoria
Biologische stukjes kip in een
saffraansaus gebonden met amandelen*
geserveerd
met:
Ensalada de naranjas
Een frisse salade van sinaasappelen, olijven en bosuitjes
Albóndigas ‘Sant
Climent’
Gehaktballetjes van lamsvlees in
een cognac-tomatensaus*
geserveerd
met:
Ensalada de repollo
Een
frisse salade van kool, paprika, wortelen en rozijnen
Struisvogel- of kangoeroebraai met
abrikozensaus
Gemarineerde spiesjes van struisvogel- of
kangoeroebief met een abrikozensaus van de barbecue of bakplaat*
Of:
Pinchos
Morunos
Gemarineerde Moorse spiesjes van lamsvlees van de barbecue of bakplaat*
Deze gerechtjes wordt geserveerd
met:
Een salade van avocado, mango en spinazie met
een zoetzure dressing en geroosterde pijnboompitjes
Boeuf Bourguignon
Een traditioneel bourgondisch gerecht
van black angus rundvlees, rode wijn, zilveruitjes en champignons*
Dit gerechtje wordt geserveerd
met:
Aardappelpuree met bieslook en mais*
Biologische
kipfilet met bosuitjes en een groenterisotto
Biologische kipfiletblokjes gegaard in een
huisgemaakte gevogeltebouillon met lente-uitjes en rauwe ham
geserveerd met een risotto met ui, venkel en
doperwtjes*
Moderne
variant op het pasteitje met ragout
Gekonfijte wilde
gans of kwartel in een ragout met huisgemaakte gevogeltebouillon geserveerd in
een bakje van aardappelchips met gemengde groenten*
Fricandó de langostinos
Garnalen,
rivierkreeftjes en verschillende soorten paddenstoelen in een saus van tomaten
en amandelen*
Filetto di manzo
Spiesje runderbief van de haas met een saus van morieljes en
paddestoelen van de bakplaat
geserveerd met een doperwtjespuree*
Runderstoof met pompoen
Langzaam gegaard Black Angus
rundvlees gestoofd in rode wijn met pompoen, pepers, tomaat en een huisgemaakte kalfsfond*
Geserveerd met:
Hete bliksem
Een
hete bliksem van zoete aardappel, appel en gember*
Luxe hazenpeper
Hazenpeper (wild) gemarineerd in
rode wijn en kruiden gestoofd met wortel, ui, knolselderij,
champignons, sjalotjes, aalbessengelei en een
huisgemaakte hazenfond*
Deze gerechtjes worden geserveerd
met:
Puree di patate cremoso
Een romige aardappelpuree met
pastinaak*
Wild
zwijn met een cantharellensaus
Zacht gegaard wild zwijnsvlees
(draadjesvlees) met een saus van cantharellen in een huisgemaakte kalfsfond met ui en rode port*
Geserveerd met:
Hete bliksem
Een
hete bliksem van zoete aardappel, appel en gember*
Crespelle
Pannenkoekjes gevuld met spinazie,
ricotta, courgette en Parmezaanse kaas*
Dit gerechtje wordt geserveerd
met:
Rucola e
radicchio con parmigiano
Een salade van
rucola, radicchio, peterselie en parmezaanse kaas
Spezzatino
di cinghiale in calvados
Wild zwijnsvlees van de bout gestoofd
in huisgemaakte wildbouillon met ui,
gedroogde pruimen, ontbijtkoek en calvados*
Dit gerechtje wordt geserveerd met:
Pommes Duchesse
Rozetjes van aardappelpuree*
Quiches
Hojaldre relleno
Kleine quiches met blauwe kaas,
ansjovis en slagroom*
Tortino di zucchine e pecorino
Kleine
cakejes van courgette, ei, crème fraîche en pecorino*
Broccolipie met gorgonzola
Kleine quiches van broccoli, prei, groene kruiden en gorgonzola*
Empanada
espárragos
Kleine pasteitjes
van asperges, sla en manchegokaas*
(van 1 mei tot 20
juni)
Visbobotie
Pasteitjes gevuld met ui, ei, kerrie,
heilbot en rozijnen*
Torta di pomodori
e mozzarella
Een traditionele Italiaanse quiche van tomaten en mozzarella*
Venkelquiches met saffraan en ricotta
Kleine quiches met venkel, zoete ui, saffraan, ricotta en amandelen *
Venkel-pistachetaartjes
Kleine quiches van venkel,
pistachenootjes, zoete ui, pecorino en parmezaanse kaas*
Torta di verdura al caprino
Bladerdeegpasteitjes met
voorjaarsgroenten (jonge prei, broccoli en asperges) en een zachte geitenkaas*
Flan à la Bourguignonne
Een hartige quiche met een vulling van prei,
room en gruyère*
Dessert
Fragole con
crema di mascarpone
Aardbeien gemarineerd in een 12-14 jaar oude
balsamico-azijn met een crème van mascarpone en amarettikoekjes
Tirami
su
Het bekende
Italiaanse dessert van mascarpone, savoiardikoekjes, amaretto, gepasteuriseerde
eidooiers, koffie en chocolade in een glas gepresenteerd
Panna cotta met crunchy bitterkoekjes en eenframbozencoulis
Een Italiaans dessert met als
basis gekookte room, suiker en vanille met geroosterde bitterkoekjes en een
frambozencoulis
Perencheesecake met een crème van peer
en chocolade
Cheesecake met peer en een crémeux
(een romige mousse) van peer en witte chocolade
Ensalade de frutas
Een salade van
frambozen, bessen en aardbeien met een vleugje cavaCrema catalana
Een traditioneel nagerecht uit Catalonië van room, citroen, kaneel en
gebrande suiker
Grand dessert
Tiramisuparfait
Een parfait (ijs) van mascarpone, room, ei, vanille en amarettikoekjes
met een stukje:
Torta di cioccollata
Een taart van
chocolade, pijnboompitjes en vanille
Semifreddo al Torrone
Parfait (ijs) met noga en gesuikerde noten
met:
Pere pralinate alle Moscato d’Asti
Stukjes peer
gepocheerd in Moscato d’Asti
Semifreddo (ijs) van amarenenkersen en
gekaramelliseerde macadamianoten
met een stukje:
Chocoladetiramisutaart
Een taart van chocolade,
pijnboompitjes en vanille met een mousse van tiramisu
|