Algemene informatie

Ik kook en werk graag voor mensen die het leuk vinden om lekker en goed te eten in een stijlvolle ambiance. Exclusieve, tongstrelende diners, maar ook lunches, brunches en ontbijten. Vanaf vier personen aan huis, op de zaak of elke andere locatie van uw keuze.

Voor grotere aantallen gasten - tot ongeveer 300 - verzorgen wij stijlvolle buffetten of een uitgebreid Walking Dinner. Extra feestelijk is het om uw diner of buffet vooraf te laten gaan door een uitgebreid taartenbuffet en af te sluiten met een bijzondere koffiegarnituur. Alles uiteraard van eigen hand.

Menu of buffet stel ik altijd in nauw overleg met de opdrachtgever samen. Uw smaak telt. Ik bied u een ruime keuze uit seizoensgerechten en gerechten uit de internationale keuken.
Aan bijzondere wensen voldoe ik graag. Mijn recepten komen uit de hele wereld, maar ik schroom niet persoonlijke en verrassende accenten te leggen. De ingrediënten die ik gebruik zijn zonder uitzondering vers en van hoge kwaliteit.U heeft iets bijzonders te vieren en biedt uw gasten een grandioos buffet aan met verschillende taarten vooraf en een aankleding in het teken van de door u gekozen keuken of het thema van uw voorkeur.
Wij maken van elk feest een groter feest.

Enkele mogelijkheden:

U geeft thuis of op uw bedrijf een feestje en wilt daarvoor creatieve hapjes, verzorging van de drank en professionele vriendelijke bediening. Wij geven cachet aan elke bijeenkomst.

U gaat nu eens niet met uw gasten uit eten maar ontvangt ze voor een informeel en persoonlijk diner bij u thuis. U heeft geen tafel en servies voor uw gasten? We nemen het graag voor u mee. Wij maken van een avond thuis, een memorabele avond uit.

U verrast uw relaties met een lichte maar smakelijke zakenlunch met speciaal brood en bijzondere salades. Wij weten wat u nodig heeft om goed te kunnen presteren.

Voor ons staat altijd één ding voorop: U nodigt uw gasten uit, wij zorgen voor de rest. Tot en met de afwas…

 

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01