Kookworkshops

 

Italiaans menu

Amuse:
Kippenlevertjes met mangochutney

Voorgerechten:
Zuppa di zucchini
Courgettesoep met munt en courgettechips

Ravioli Fritti
Gefrituurde ravioli met een salade van rucola en eikenblad

Hoofdgerechten:
Pollo al dolce alcoholico
Kippenboutjes gestoofd met een saus van boerenmeisjes

Carote al Marsala
Wortelen in een marsalasaus

Spinaci al limone
Spinazie met citroen

Risotto met pesto

Dessert:
Frutta con crema di mascarpone
Vruchten met een mascarponecrème

Ik verzorg kookworkshops voor groepen vanaf zes personen. In principe staat daarin de mediterrane keuken centraal - leer zelf die overheerlijke risotto maken, of dat malse lamsvlees - maar op verzoek verdiep ik me graag met u in een andere nationale of internationale keuken. Voor het door u zelf bereide diner kunt u nog 6 mensen uitnodigen om daarvan te komen genieten.

Ik verzorg deze workshops ook op lokatie. Met 6-10 personen kan het vaak al in een wat ruimere keuken bij iemand thuis en met meer personen op een mooie buitenlokatie. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Na afloop ga je een ervaring en maaltijd rijker naar huis.

Ik verzorg de inkoop en de dranken. De recepten krijg je na afloop mee naar huis.


 

 

 

 

 

 

 

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01