Kookworkshops
Italiaans menu
Amuse: Kippenlevertjes met mangochutney
Voorgerechten: Zuppa di zucchini Courgettesoep met munt en courgettechips
Ravioli Fritti Gefrituurde ravioli met een salade van rucola en eikenblad
Hoofdgerechten: Pollo al dolce
alcoholico Kippenboutjes gestoofd met een saus van boerenmeisjes
Carote al Marsala Wortelen in een marsalasaus
Spinaci al limone Spinazie met citroen
Risotto met pesto
Dessert: Frutta con crema di mascarpone Vruchten met een mascarponecrème
Ik verzorg kookworkshops voor groepen vanaf zes personen. In principe staat daarin de mediterrane keuken centraal - leer zelf die overheerlijke risotto maken, of dat malse lamsvlees - maar op verzoek verdiep ik me graag met u in een andere nationale of internationale keuken. Voor het door u zelf bereide diner kunt u nog 6 mensen uitnodigen om daarvan te komen genieten.
Ik verzorg deze workshops ook op lokatie. Met 6-10 personen kan
het vaak al in een wat ruimere keuken bij iemand thuis en met meer personen op een mooie buitenlokatie. Informeer eens naar de mogelijkheden.
Na afloop ga je een ervaring en maaltijd rijker naar huis.
Ik verzorg de inkoop en de dranken. De recepten krijg je na afloop mee naar huis.



|