algemene info
recepten
links


Patatas alioli

IngrediŽnten:

Aardappelen, vastkokend bijv. Roseval
Mayonaise
Olijfolie
Knoflook
Peterselie
Zout
citroensap


Bereiding:

Aardappelen schillen en koken, niet te gaar ze moeten nog stevig zijn. Af laten koelen, in plakjes snijden en in schaal leggen.
Mayonaise, olijfolie, knoflook, peterselie en zout met elkaar vermengen (verhouding ongeveer 4 eetl. mayonaise, 3 olijfolie, 4 teentjes knoflook en 1 eetl. peterselie), evt. verdunnen met wat citroensap.
Doe de dressing over de aardappelen en het gerecht is klaar.

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¶ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¶ info@keesoostindie.nl ¶ KvK 09120662 ¶ BTW NL 8215.17.715.B01