algemene info
recepten
links


Pastasalade met vruchten en kruidenkaas

Ingrediënten:

150 gr. Pasta
zout
1 appel
1 peer
2 el. citroensap
150 gr. kruidenkaas
2 el. mangochutney
1½ dl. yoghurt


Bereiding:

Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar. Giet de macaroni af in een vergiet en laat hem onder koud stromend water afkoelen. Laat de pasta vervolgens goed uitlekken.
Schil intussen de appel en de peer, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukjes. Besprenkel de stukjes met het citroensap. Snijd de kaas in blokjes.
Snijd de mangochutney in kleinere stukjes en roer ze door de yoghurt.
Meng de pasta, appel en peer, de kaas en het sausje in een glazen schaal door elkaar.


Tips:

Je kunt de appel en peer ook vervangen door verse mango.

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01